Разсеян шофьор сбърка метростанция с гараж и паркира на стъпалата

dennews.bg
25.04.2012
размер на текста:

Заблуден шофьор заби колата си в стъпалата на парижка метростанция, след като я обърка с входа на подземен гараж, информира vesti.bg.

"Има знак, на който пише "Осман Паркинг", точно отсреща..., направих грешка", каза шофьорът, представен само с малкото му име Жоан.

26-годишният водач успял да натисне спирачките навреме, за да спре колата, като задната й част останала да стърчи навън.

При инцидента не е пострадал никой, но случката веднага привлече тълпа от зяпачи.

Много от тях направиха снимки на колата - "Дачия Дъстър" (Dacia Duster), която се озова на стъпалата на метро станция Шосе д`Антен-Ла Файет.

По-късно шофьорът бил помолен от френската полиция да се подложи на алкохолен тест, който показал, че няма завишено съдържание на алкохол в кръвта.


Сред коментарите около необичайното събитие се прокрадваха и хипотези, че всъщност чудатият инцидент е рекламен трик от страна на автомобилната компания.

Член на персонала на местен ресторант обаче заяви пред АФП, че подобен инцидент е станал на същото място преди около пет години, а местни обясниха, че това наистина не е единичен случай.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети