Полицаи от три области сваляха мишени за награди

DenNews.bg
24.04.2012
размер на текста:

Полицаи от дирекциите на МВР в Перник, Благоевград и Кюстендил, както и колегите им от Гранична полиция мериха точност при стрелбата с голямокалибрен пистолет на състезание днес. Домакин на надпреварата организирана от Спортната асоциация на вътрешното министерство бе Областната дирекция в Кюстендил. Наградите –купи, медали и грамоти, на най-точните връчи комисар Георги Джоглев.
В индивидуалната надпревара при мъжете първите три места бяха спечелени от служители на ОД на МВР-Перник. Най-точен днес се оказа Пламен Стоянов, следван от Александър Стоянов и Пламен Димитров.


В отборното класиране перничани отново не дадоха шанс на колегите си, като с двата си отбора взеха първите две места, а трети се нареди втория отбор на граничните полицаи от Кюстендил.
И първото място при жените спечели представител на Перник- Борислава Кънева. Второ място зае Силвия Атанасова от РДГП- Кюстендил, а трето място – Анна Кирилова от ОДМВР-Перник.
Първо място в отборното класиране при жените без никаква изненада спечлиха дамите от втори отбор на ОДМВР- Перник. Второ място зае първи отбор на РДГП –Кюстендил, а трето място – първи отбор на ОДМВР-Кюстендил.
Комплексен първенец от днешното състезание без никакви въпросителни сатана втори отбор на ОДМВР-Перник, следван от отборът на РДГП-Кюстендил и първи отбор на ОДМВР- Перник.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети