Делев иска да играе при Стойчо Младенов

DenNews.bg
24.04.2012
размер на текста:

Нападателят на турския Мерсин Спас Делев обяви, че голямото му желание е един ден да заиграе под ръководството на настоящия треньор на ЦСКА Стойчо Младенов. Делев напусна „червените” преди няколко месеца в посока Турция, но е убеден, че бившият му тим ще спечели съботното дерби с Левски. "Очаквам победа за ЦСКА, то е ясно. Срещу Левски са ми най-любимите мачове, защото успехът над този отбор не може да се сравни като усещане с нищо друго в България. Аз вече съм бил "сините" и се надявам и в събота моите бивши съотборници пак да бият, за да се затвърди тази тенденция на "червено" превъзходство в дербито. Освен това победата е задължителна, ако ЦСКА иска да стане шампион", каза Делев в интервю за вестник "Преса".
Запитан на какво се дължи подемът на ЦСКА, Делев отговори: "На първо място идва заслугата на треньора Стойчо Младенов. После трябва да се отдаде дължимото на футболистите за техния труд както на терена, така и в тренировките. Видно е, че играчите се стараят много и дават всичко от себе си, откакто господин Младенов е начело на отбора. Фактите говорят сами - откакто той води ЦСКА, тимът тръгна нагоре".
Нападателят от петричкото село Ключ допълни, че до сега не е играл под ръководството на Стойчо Младенов, но "непрекъснато чувам от момчетата в отбора, че да се тренира с него, е огромно удоволствие. Може би ще работим заедно. Все пак винаги съм мечтал един ден да играя под ръководството на Стойчо Младенов".
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети