МАРЕК ЮНИОН-ИВКОНИ ШАМПИОН!

DenNews.bg
20.04.2012
размер на текста:

Марек Юнион-Ивкони е новият волейболен шампион на България! Това обявиха официално от Българската федерация по волейбол преди минути!
Първата шампионска титла за дупничани идва на тепсия благодарение на ината и скандала предизвикан от ръководството на ВК „Пирин-Балканстрой”-Разлог.
Дупничани ще отбележат първата си шампионска титла с мач на честта с националите по волейбол. Церемонията по награждаване е насрочена за понеделник и най-вероятно ще се проведе в Благоевград. Отсега от дупнишкия клуб са готови да осигурят транспорт за всички верни фенове на отбора, за да споделят радостта от най-чаканата титла заедно.
В 17.00 часа, днес, 20 април 2012 г., изтече окончателният срок, който Национална Волейболна Лига определи на финалиста в Супер лига ВК „Пирин Балканстрой” Разлог, да изпрати решението си относно третата финална среща срещу ВК „Марек Юнион- Ивкони”. До този срок не бе получен отговор от страна на клуба от Разлог.
След изтичането на така посоченият краен срок, ръководството на Национална Волейболна Лига уведоми ВК „Пирин Балканстрой” Разлог и ВК „Марек Юнион- Ивкони”, съгласно Наредбата за провеждане на шампионат 2011/12 в Супер лига и Висша Лига, ръководството на НВЛ реши:

На ВК „Пирин Балканстрой” Разлог се присъжда служебна загуба с 0:3 гейма (0:25, 0:25, 0:25).

Дисциплинарната комисия ще разгледа случая с отказа на ВК „Пирин Балканстрой“ да се яви за 3-и двубой и ще излезе с решение, обяви официалният сайт на БФВ.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети