Визита на Бойко Борисов в Дупница измества с ден по-рано мача между „Марек Юнион-Ивкони” и „Пирин Балканстрой

dennews.bg
12.04.2012
размер на текста:

Насрочената за 18-и април визита на премиера Бойко Борисов в Дупница измества с ден по-рано втората финална среща от плейофите във волейболната Супер лига (мъже) между „Марек Юнион-Ивкони” и „Пирин Балканстрой”. Така вместо на 18-и април, тя ще се проведе на 17.04.2012 година (вторник) в град Дупница, информира пресаташето на Българската волейболна федерация Христо Апостолов.
Началният час на мача ще бъде 17.30, като двубоят е предвиден за пряко излъчване по БНТ2 и БНТ World. Първоначално срещата трябваше да се играе на 18.04.2012 година, но в офиса на НВЛ постъпи молба с искане за промяната от страна на „Марек Юнион-Ивкони”. Искането заради промяната е ангажираността на зала „Спортна” на 18-и април, когато ще има среща на министър-председателя Бойко Борисов, вътрешния министър Цветан Цветанов, председателя на Народното събрание Цецка Цачева и останалите членове на кабинета с дупнишката общественост.
Първият двубой между 2-та тима за определяне на шампиона е днес от 17.30 часа в зала „Септември” в Разлог. Евентуална трета среща е на 20.04.2012 година (петък) отново в Разлог. Както е известно, по-предно класираният тим от редовния сезон има предимство в домакинствата.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети