Четирима изгърмяха по време на сделка с кока от Южна Америка

DenNews.bg
11.04.2012
размер на текста:

Снимка: Пресцентър МВР

Четирима за задържани в столицата по време на предаване на кокаин, доставен от Южна Америка, в столично заведение. Акцията е проведена от служители от отдел „Наркотици“ към Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“.
В резултат на внимателно проведеното разследване, в заведение на бул. „Мадрид”, антимафиотите засекли Г.Н. / 35г./ - криминално проявен, осъждан за кражби и измами, 33-годишната И.Д. и Б.Й /38г./ - криминално проявен и регистриран за кражба. Тримата са задържани минути след като Г.Н. предал на другите двама столичани 6 капсули кокаин с приблизително общо тегло 60гр. Около 22.00 часа вчера в ж.к. „Люлин” е установен и още един от съучастниците - С.К. /37г./, криминално проявен за противозаконно отнемане на моторно превозно средство, кражби и притежание на взривоопасни вещества и боеприпаси.
В хода на извършените обиски и претърсвания в жилищата на четиримата са намерени и иззети: два пистолета и автомат „Калашников” със заличени идентификационни номера, заглушител за него, множество мобилни телефони с български и чужди СИМ карти, неистински документи за самоличност, банкови документи, електронна везна.
Материалите по случая са докладвани на Специализираната прокуратура и работата по документирането му продължава под ръководството на прокурор, информират от Пресцентъра на МВР.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети