Приеха оставката на Даниела Годинова, тя продължава с магистратура в Софийския университет

Даниела Методиева
07.03.2012
размер на текста:

Оставката на временно изпълняващият длъжността областен управител на Кюстендил Даниела Година е приета от заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, както и на днешното заседание на Министерския съвет.
Пред dennews.bg Годинова обясни, че все още не е наясно какво ще работи оттук нататък, преди да вземе това свое решение тя ще си почине поне един месец.
„През последните 3 месеца не съм имала и един почивен ден, аз трябваше да работя едновременно като областен, заместник-областен управител и като главен секретар. Това ми костваше голямо напрежение. Ще продължа да уча за изпитите си по Публичен мениджмънт и политики в Софийския университет, където ми предстои защита на магистратура”, заяви днес Даниела Годинов.
По повод официалното й оттегляне от партия ГЕРБ, Годинова е категорична, че повече никога няма да се занимава с политика и няма да премине към някоя друга партия.
Годинова бе кандидат за кмет от ГЕРБ на местните избори през 2007-а година и след това общински съветник в Дупница. Преди да се захване с политика тя работеше като експерт по трудово-правни въпроси към местната структура в Дупница, успоредно с това работеше и по европроекти.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети