Кандидат с мерак за шефски пост в община Дупница бие рекорда с участия в 8 от общо 9 конкурса

Бившият лидер на ДСБ Мария Николова, уволнената управителка на „Ученически столове” Атанаска Викторова и отстранения главен инженер на Бобошево Серьожа Котев сред претендентите

Даниела Методиева
30.03.2012
размер на текста:

Кандидат за шефски пост в община Дупница би рекорда, след като подаде заявления и бе одобрен за участия в 8 от общо 9-те конкурса за началници на отдели. Ангел Иванов ще застава пред конкурсните комисии за ключовите позиции в отделите „Екология, чистота и транспорт”, Строителство”, ГРАО, „Местни данъци и такси”, „Собственост и стопанство”, „Европроекти”, „Устройство на територията”, както и за длъжността главен счетоводител на община Дупница.
Сред останалите кандидати са и бившата управителка на общинското дружество „Ученически столове” Атанаска Викторова, която ще участва в конкурса за началник на отдел ГРАО заедно с още 4-има претенденти.Сред тях са и временно изпълняващата длъжността Драгостина Мутафчиева. Бившият лидер на ДСБ в Дупница и общинска съветничка Мария Николова е кандидат за 2 поста- началник отдел „Бюджет и финанси”, където до конкурс е допуснат и временно назначения Павел Петров. Николова ще се яви пред комисия и за шефския пост на отдел „Европроекти”, където за пръв път се провежда конкурс. Досега служителите там бяха на подчинение на заместник-кмета по хуманитарните дейности. Николова ще мери сили дългогодишните служители Крум Крумов и Боряна Сапунджиева.
За поста началник отдел „Устройство на територията” на изпит пред комисията ще се застане и уволнения от кмета на община Бобошево Серьожа Котев, който дълги години заемаше същия този пост там. Заедно с него ще се явят още трима кандидати.
Сред кандидатите на предстоящите конкурси, които започват от 3-и април, са началникът на отдел „Собственост и стопанство” Надя Великова, която трябва да защити своя пост пред изпитната комисия. Тя ще мери сили с кандидата за най-много длъжности Ангел Иванов.
Временно назначевният началник отдел „Строителство” Любомир Панов също е кандидат за поста, като до този конкурс са допуснати още двама участници.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети