Гл. счетоводител на Бобов дол единствен кандидат за шеф на новото приходно звено

Десислава Панайотова-Янкова
22.03.2012
размер на текста:

За кратко Гацева бе общински съветник в настоящия мандат. Снимка: dennews.bg

Изпълняващата длъжността счетоводител на община Бобов дол Йорданка Гацева е единствен кандидат за шеф на новото приходното звено, което бе утвърдено с новата структурата на администрацията.
Като директор на отдел „Бюджет, финанси, счетоводство, местни данъци и такси”, Гацева ще съвместява работата на главен счетоводител, шеф на местните данъци и такси и общинска собственост. Досега трите звена имаха отделни директори.
„Обединението няма да доведе до административен проблем, а напротив. Така ще се синхронизира работата в приходната част’, обясни заместник-кметът на Бобов дол Детелина Борисова, която е и председател на конкурсната комисия.
Гацева, която бе за кратко и общински съветник от групата на Лидер в настоящия мандат, е допусната до тест и интервю, насрочени за понеделник, тъй като комисията не е намерила нередности в документите й. Гацева зае длъжността на главен счетоводител по спешност, след като предшественицата й Силвия Стоянова бе осъдена на година пробация. Окръжен съд-Кюстендил я призна за виновна, че не е оказала контрол на касиерката Теменужка Георгиева, нанесла щета на общинската хазна за над 27 000 лв.

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети