Първан Дангов: Ивайло Константинов предаде Даниела Годинова

Константинов: Това са пълни глупости, Дангов нали реши проблемите на БСП, та се е захванал с нашите

Даниела Методиева
12.03.2012
размер на текста:

Първан Дангов

„Ивайло Константинов предаде Даниела Годинова. След като той не застана зад нея, когато бе притисната да подаде оставка, значи не е нейния човек, както твърдеше тя. Явно или неговата дума не се чува на областно ниво или самият той се е отказал от нея”. Това обяви след днешната сесия на местния парламент общинския съветник Първан Дангов. На въпрос какво го кара да се интересува от чисто партийни дела и да взима отношения по въпроси, които не са в неговия ресор, Дангов отговори, че го е провокирало мълчанието от страна на ГЕРБ в Дупница.

Ивайло Константинов


След като Годинова подаде оставка, редно беше нейните хора в Дупница да излязат със становище, да застанат за нея. Все пак беше сложен край на едно лоби за града и общината ни като цяло с оставката на Годинова. Аз искам да разбера като общински съветник дали това ще се отрази върху проектите, с които общината кандидатства и предстои да разработва. А Годинова доста добре се справяше с работата си като областен управител, тя беше и кандидат за кмет на Дупница от листата на ГЕРБ на местните избори през 2007-а година, дълго време беше и лицето на партията, коментира още Годинова.
"Това, което твърди Дангов, са пълни глупости. Той нали реши проблемите на БСП, та сега се е захванал и с нашите. Истината е, че аз представих своята позиция, но на друго ниво и не съм я огласявал публично. Факт е, че Даниела Годинова ни благодари за съвместната ни работа, след като подаде оставка", коментира Ивайло Константинов.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети