Полицията моли за помощ за разкриване на убиеца на Даниела Кацарска от Дупница

dennews.bg
11.03.2012
размер на текста:

Областната дирекция на полицията в Кюстендил моли за съдействие всички, които имат информация, която би помогнала за разкриването на убиеца на 32-годишната Даниела Кацарска от Дупница. Телефоните са следните- 078 557323; 0701 513 23; 0701 577 11. Анонимността на всички е гарантирана. Това става ясно от извънредно съобщениие, изпратено на електронните пощи на всички медии.
32-годишната жена бе ударена с винкел и умъртвена във входа на блока й в жк "Дупница" на 28-и февруари вечерта.
Официалната версия на полицията, че става въпрос за грабеж ,много скоро бе разбита от част от работещите по случая. Според тях Даниела Кацарска е била нападната именно с цел да бъде убита.
След убийството бяха разпитани двама- колегата й Славчо Томанов, който последен я е видял жива, след като я докарал пред входа с автомобила от смяна в Актавис. Разпитан бе и бившия съпруг на Даниела Кацарска- Евгени Кацарски. И двамата бяха пуснати, а криминалисти все още работят по случая. Материали, събрани от мястото на убийството, както и проби от трупа на жертвата бяха изпратени за анализ в Института по криминология и криминалистика.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети