Глиган нахлу в двора на „Актавис”, разиграва охрана и работници час

DenNews.bg
01.03.2012
размер на текста:

Глиган нахлу в двора на фармацевтичния завод „Актавис” в Дупница и хвърли в ужас охраната и работниците, като започнало да тича и рие добре поддържаните зелени площи. Охраната на предприятието и служители се впуснали в гонитба с дивото прасе, но над час бил нужен за пропъждането му от територията на завода. Всъщност ситуацията била колкото и комична, толкова и опасна, защото неканеният гостенин бил със завидни рамери-около 60-килограмов и не много щастлив от факта, че попаднал на тясно.
Прасето преди това обикаляло паркинга пред завода и било забелязано от шофьор на паркиран ТИР. Със завидна пъргавина обаче то успяло да се вмъкне зад оградата на предприятието. Случката все пак завършила не само щастливо, но и повече от комично. Глиганът сам напуснал завода, като минал не от къде да е, а през официалния вход на „Актавис”, където са поставени съоръжения за чекиране на служители и гости. В отлична форма и напълно здраво прасето изчезнало към полетата около завода. В случая не е пролята и капка кръв, нито от страна на преследвачите, нито от страна на госта.
Полицейският шеф на Дупница Борислав Динев обясни, че не се е наложила намесата на полицията, тъй като прасето не е затруднявало движението по пътя Дупница-Самоков.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети