Нападателят искал смъртта на Даниела Кацарска

DenNews.bg
01.03.2012
размер на текста:

Нападателят, който е нанесъл фаталните удари в главата на 32-годишната дупничанка Даниела Кацарска, е целял тя да бъде умъртвена. Това мнение бе изразено от работещи по случая, което се разминава с основната версия, по която работи полицията, а именно нападение от наркоман с цел грабеж, в резултат на което след фаталните удари е настъпила смъртта на 32-годишната жена. За да подкрепят своята теза, специалистите обясниха, че ако целта на нападателя е била само грабеж, то той ще обезсили жертвата си с да шамара, и ще открадне парите й. В случая Даниела Кацарска е била ударена 2 пъти с винкел в дясната част на главата, което според специалистите е било именно с цел умъртвяването й.
Потърсихме за коментар и патоанатома д-р Димитрина Динкова, която трябва да изготви заключителната експертиза, след като материалите, изпратени в Националния институт по криминология и криминалистика бъдат обработени окончателно. Д-р Динкова обясни, че след нанесените по този начин два удара, Даниела Кацарска не е имала никакъв шанс да оживее. Според нея на този етап не може да се очаква бързо приключване по случая, тъй като трябва да се работи с голяма прецизност за набавяне на необходимите доказателства. В патоанатомията в кюстендилската болница има богат набор и от снимков материал по случая.
Все още няма задържан за убийството, след разпитите вчера бяха пуснати бившия съпруг на Даниела Кацарска Евгени Кацарски, както и колегата й Славчо Томанов, който я е изпратил до входа на блока й в жк „Дупница”, преди да бъдат нанесени фаталните удари.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети