Пълно щастие: Хърватин от Дубровник гушна джакпот от над 2 млн. долара

DenNews.bg
29.02.2012
размер на текста:

Най-после мъжът бил възнаграден за упоритостта си да играе с едни и същи числа в продължение на 30 г. Снимка: corbis

Хърватин е на косъм от това да докаже какво е пълно щастие. Не само, че той живее в китния и привлекателен за милиони туристи и десетки холивудски звезди Дубровник, но вече има в банковата си сметка 2, 3 милиона долара. А за припечелването им хърватинът само драснал няколко пъти с химикал.
Как стават тези чудеса ли? Много просто, мъжът чиято самоличност не се съобщава, спечели джакпота, след като в продължение на 30 години ежеседмично попълвал едни и същи числа в играта "7 от 39".
Той играл с обикновен фиш и там попълнил числа 2, 4, 7, 13, 17, 24, 36, на които не изневерил въпреки, че многократно бил убеждаван от свои близки в безсмислеността на система. Най-после обаче той не само опровергал подозренията им, но и доказал, че упорството бива възнаграждавано.
Щастливецът обаче не се отказал от любимите си числа, които били свързани с важни дати от неговия и на близките му живот. Той каза още, че смята да им даде част от печалбата, тъй като те не са особено добре материално, информира РИА "Новости", цитирана от БГНЕС.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети