Започна кадруването в община Дупница, 7 шефове на дирекции и отдели си тръгнаха, други 8- на конкурс

Даниела Методиева
28.02.2012
размер на текста:

7 шефове на дирекции отдели в община Дупница си тръгнаха, след като кметът Методи Чимев разписа заповедите им за освобождаване. За още 8 от шефските постове в общината ще бъдат проведени конкурси, а тези промени градоначалникът обясни с кадровата политика в общината. Със заповед на кмета от поста директор на дирекция „Социални дейности и духовно развитие” е освободена Стефи Илиева, която е преназначена за началник отдел. На нейното място до провеждането на конкурс е назначена като временно изпълняваща Таня Петрова.
От общината си тръгват дългогодишния директор на дирекция ГРАОН инж. Росица Диканска, началникът на сектор Фронт-офис Веселинка Монева, директора на отдел „Общинска собственост и търговски дейности” Десислава Кючукова, началникът на отдел „Строителство и главен инженер Стефан Димитров. Главният секретар на общината Валентина Филипова е преназначена за главен експерт Човешки ресурси, а мястото й е назначена Невена Манова.
Със заповед вече извън общината е и служителя по сигурността на информацията Стоян Ушатов.
Кметът на Дупница издаде и заповед за провеждане на конкурси за шефските постове в 8 отдели. Това са „Бюджет, финанси, счетоводство и управление на собствеността”, където временно изпълняващ тази длъжност е Павел Петров, „Местни данъци и такси, ГРАОН и общински актив, оглавяван от Драгостина Мутавчиева, „Устройство на територията”. С конкурс ще се определи и кой да бъде началник отдел Строителство, където временно изпълняващ длъжността е инж. Любомир Панов.Конкурс ще се проведе и за отдел „Чистота, екология и временна трудова заетост и транспорт”, където началник в момента е Радостина Велинова, както и за „Собственост и стопанство”, чийто шеф е Надя Великова. Конкурс ще се проведе и за поста началник отдел "Европроекти", чиито служители досега бяха на подчинение на заместник-кмета Красимир Георгиев.
Със заповед на кмета от поста директор на дирекция Социални дейности и духовно развитие е освободена Стефи Илиева, която е преназначена за началник отдел. На нейното място до провеждането на конкурс е назначена като временно изпълняваща Таня Петрова.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети