Асен Лазаров от Сапарева баня е убитият в столицата наркотрафикант

DenNews.bg
19.02.2012
размер на текста:

Асен Лазаров, син на един от първите председатели на Общински съвет в Сапарева баня след промените Лазар Лазаров, е бил убит късно снощи в столицата. Той е прострелян с три куршума, единият е попаднал във врата му, а другите два – на различни места в тялото.
Сигналът за инцидента е получен малко преди полунощ на тел. 112. Мъжът е застрелян във входа на блока, в който живеел на бул. "Цар Борис III" 60.
Според справка на МВР, 30-годишният Асен Лазаров е криминално проявен, регистриран е за притежание и разпространение на наркотици и закана за убийство.
Асен живеел в София от 3-4 години, а в родната му Сапарева баня отдавна се говори, че той е част от организирана група за наркотрафик. Точно с това сапаревобанци си обясняват завидното му финансово положение. Въпреки че преди години семейството му претърпяло фалит и фамилната къща била продадена от съдия-изпълнител, само за няколко години Асен успял да се сдобие с няколко апартамента в столицата, се говори още в Сапарева баня.
По информация на bTV, Лазаров бил в компанията на две жени, когато бил убит. Точно пред входа на блока му телефонът му звъннал и той влязъл вътре, за да проведе разговор. Когато минали няколко минути и той не се върнал, двете жени отишли да го потърсят и го намерили прострелян.
Главният секретар на МВР Калин Георгиев каза, че Лазаров е криминално проявен и полицията работи по всички възможни версии за убийството му.

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети