Срещите с извънземни обичайни за правителства и политици

DenNews.bg
17.02.2012
размер на текста:

Снимка: corbis

Срещите с извънземни са обичайна практика на редица правителства и политици. Това твърди бившият високопоставен консултант на американския Конгрес и Пентагона Тимъти Гуд.
В предаване по Би Би Си 2 той обясни, че от десетилетия насам извънземни са имали както официални, така и неофициално контакти с хиляди хора от цял свят, но най-редовни срещите им били именно с по-високопоставените служители в цял свят, пише БГНЕС.
В отговор на въпрос дали извънземни са се срещали с важни личности като Барак Обама, той заяви: "Със сигурност мога да ви кажа, че през 1954 г. президентът Айзенхауер имаше три срещи с извънземни, които се състояха в няколко военновъздушни бази, включително базата Холоман в Ню Мексико". Гуд уточни, че на срещите присъствали "много свидетели".
34-ят президент на САЩ се срещнал с извънземните в отдалечена военновъздушна база в Ню Мексико през 1954 г., твърди Гуд, който в момента е писател и лектор. Айзенхауер и служители на ФБР организирали среща с космическите създания, като им изпращали "телепатични съобщения".
Всъщност подобни твърдения има от години, но за първи път те се изказват от толкова виден представител на академичните среди и служител на властта.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети