Левски продава двама. Мениджърът: Никой не ги иска

DenNews.bg
17.02.2012
размер на текста:

От Левски се опитват да намерят нови отбори на двама от централните си защитници Йордан Милиев и Иво Иванов. „Сините” обаче удрят на камък, тъй като дуото бранители е твърде непознато в Европа. Силният на руския пазар мениджър Мирчо Димитров заяви пред Блиц, че не може да намери отбори на Милиев и Иванов. От „Герена” таяха надежда да пробутат двамата в Русия, но това е почти невъзможно да се случи.
"Къде да ги продам? Кажете ми кой ще ги вземе сега? А и да си признаем, едва ли в Русия са чували за Милиев и Иво Иванов. Къде са играли... В "А" група и имат по няколко мача в Лига Европа. Знаем ги ние тук - в България. Ако беше Меси, например, целият свят го знае. Преди никой не беше чувал и за Жоазиньо. Предлагах го на руските клубове. Сега в Краснодар са много доволни от него", заявява Мирчо Димитров.
Мениджърът разкри, че Левски е можел да продаде халфа Дарко Тасевски тази зима, но треньорът Николай Костов не бил съгласен. "Ники Костов много държи на него. Иска да го използва поне до лятото, защото целта на Левски е шампионската титла", казва още Димитров.


 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети