Редят СИК-овете в Бобов дол идната седмица

Десислава Панайотова-Янкова
08.12.2012
размер на текста:

Снимка: dennews.bg/Архив

Кметът на Бобов дол Кирил Станчев насрочи за 11 декември консултациите с местните структури на парламентарно представените партии и НДСВ (с представители в ЕП), които трябва да определят състава на Секционните избирателни комисии за предстоящия на 27 януари 2013 г. референдум.
Консултациите ще се проведат от 14 часа в в заседателната зала в сградата на общината, а освен документите за регистрация на партиите, представителите им трябва да са готови с имената на членовете, които предлагат.
Със своя заповед градоначалникът определи и секциите, в които ще се гласува на референдума.
Осем са секциите в Бобов дол: в Професионална гимназия, ІІ Палата, Младежки дом, Културен дом, ОУ “Никола Вапцаров”, РПК “Наркоп” на ул. “Георги Димитров”, СОУ “Христо Ботев” и читалище “Просвета”.
Избирателна секция ще има и в затвора в Бобов дол.
В селата Мламолово и Горна Козница ще се гласува в местните читалища, а в Мало село, Големо село, Долистово, Бабинска река,
Бабино, Голема Фуча, Мала Фуча, Коркина, Новоселяне, Шатрово, Паничарево, Мали Върбовник, Голем Върбовник в кметствата.
Жителите на Блато и Локвата ще гласуват в кметството в Блато.
Националният референдум бе свикан по искане на БСП след подписка. Въпросът ще гласи "Искате ли България да развива ядрената си енергетика чрез изграждане на ядрена централа на площадка Белене?”
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети