Светослава Макенджиева е шеф на дирекция „Социално подпомагане”-Бобошево, 4 дами атакуват за Дупница

Даниела Методиева
03.12.2012
размер на текста:

Дъщерята на кюстендилския бизнесмен и бивш съветник от коалиция „За нашия” град Петър Макенджиев- Светослава Макенджиева оглави дирекция „Социално подпомагане” в Бобошево. Така се сложи край на продължилото повече от месец мъчително чакане за това коя от двете кандидатки ще бъде предпочетена. Сериозен опонент на Макенджиева в надпреварата бе шефката на местния отдел Закрила на детето в Бобошево Анелия Георгиева, която е и общински съветник от управляващата партия ГЕРБ.
Днес Макенджиева е била представена официално на своите подчинени в Бобошево от директора на областната структура на Социално подпомагане в Кюстендил Снежана Козничка, а след това и в Рила и Кочериново, където днес се провеждат изнесени работни дни.
Докато най-после въпросът с директора на социалната дирекция в Бобошево се разреши, но в Дупница той навлиза в поредната решаваща фаза. След като веднъж той бе отменен преди решителната последна фаза и бе назначен нов, на първия етап на конкурса ще се явят четирима кандидати, става ясно от сайта на социалната агенция. Това са Ива Стоилова, Весела Николова, Виолина Лазова- Ал Хадж Ахмад и Анна Шишкова. Първият етап на конкурса ще се проведе утре, когато четирите кандидатки ще трябва да представят своите писмени работи пред комисията. Одобрените ще бъдат допуснати до втория етап от конкурса- събеседване с комисията.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети