Джуджета поставиха началото на нова традиция в Бараково

DenNews.bg
29.12.2012
размер на текста:

Не шейна, а цял рейс джуджета се изсипаха в кочериновското село Бараково между Коледа и Нова година, за да сложат началото на нова традиция.

Над 50 деца и много родители се събраха на празник по покана на Сдружение „Заедно за Успех" с председател Даниела Миланова и екипът към него Цветанка Иванова, Даниела Николова и Елисавета Димова.
И въпреки, че по-големите деца влязоха в ролята на засмени джуджета, звездички за добри помощници на Дядо Коледа заслужиха родителите, които не само се включиха в организацията, но и в най-важното за истинския празник-подаръците.
 

Наред с приятните емоции във вчерашната вечер важно беше обещанието, че това е само началото на една традиция.
Всеки деца се включиха по избор в конкурсите за изработка на най-красива картичка и за най-хубаво писмо до Дядо Коледа, а танците и стихчета бяха в изобилие.
Победителите и участниците получиха грамоти и отличия, а всички деца бяха зарадвани с лакомства от кмета на Бараково Жулиета Лазова. За организацията на тържеството с финансова подкрепа се включи и община Кочериново.
Тържеството уважиха директорката на ОДЗ "Радост"-с. Бараково г-жа Бозовайска, учители от всички детски градини в общината, зам.-директорът на СОУ "Христо Ботев"-Кочериново Миладинова и служители на общинската администрация.

 

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети