В Габрово не вярват, че биха Марек Юнион-Ивкони с 3:0

DenNews.bg
21.12.2012
размер на текста:

Волейболистите на КВК Габрово още не могат да проумеят как толкова лесно победиха шампиона Марек Юнион-Ивкони с 3:0. Двата тима изиграха снощи последния мач за годината от родната Суперлига, като изненадващо в зала „Орловец” домакините не оставиха никакъв шанс на дупничани. „Не очаквах толкова категоричен успех. Мислех, че мачът ще е доста по-труден“, призна посрещачът на КВК Стоян Вулджев пред sport-gabrovo.com.
“Надявах се на победа, но не съм предполагал, че ще бъде чиста и че ще дойде толкова лесно. Радвам се, че победихме шампионите и ще посрещнем празниците щастливи. Отделихме доста време в разучаване на Марек. Гледахме играта на всеки един играч по отделно и това явно даде резултат. Мисля, че ги натиснахме със сервиз, въпреки че те очакваха сервизът да бъде тяхното силно оръжие. Удържахме посрещането, а блокадата ни също беше много стабилна. Крайните нападатели имахме тактически указания да не атакуваме по диагонала и явно нещата се получиха. Както винаги и публиката ни помогна у дома“, коментира още Вулджев.
Въпреки поражението Марек Юнион-Ивкони остава на първо място в класирането на Суперлигата с 22 точки. Втори вече е КВК Габрово (20), който изпревари Левски Волей (19).
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети