700 000 евро спират Левски за защитник

DenNews.bg
14.12.2012
размер на текста:

Левски почти сигурно ще се откаже от привличането на сръбския защитник Милан Митрович. Емисари на "сините" следяха изкъсо играта на 24-годишния бранител на Рад (Белград), като заради него до сръбската столица пътува дори треньорът Илиан Илиев, пише "Меридиан Мач". Илиев е харесал футболиста, но възниква проблем с цената му. От Рад поискали 700 000 евро за Митрович, а такава сума не е по силите на Левски.
На "Герена" очаквали сърбите да обявят цена от 350 000 до 500 000 евро за играча, като сега ще се пробват да я свалят. Ако обаче това не стане, Левски се отказва от Милан Митрович.
Както е известно, на „Герена” силно се нуждаят от централни защитници. На този пост цяла есен игра Ромен Ели, който обаче тотално разочарова с представянето си. В центъра на отбраната бяха връщани и халфовете Станислав Ангелов и Даниел Димов. Затова през зимата ръководството на Левски възнамерява да се подсили с нови попълнения. Такова може да бъде и завърналият се от Израел Йордан Милиев. Бранителят обаче все още не е обсъдил бъдещето си с ръководството на клуба.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети