Шефът на ЦСКА: Пребих двама полицаи и ме арестуваха...

DenNews.bg
07.11.2012
размер на текста:

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви своята версия за вчерашния скандал с органите на реда. Майкъла бе прибран в районното, тъй като реагирал бурно, след като паяк на КАТ вдигнал автомобила му. Шефът на „червените” разказа случката с доза ирония и разочарование от начина, по който действала полицията.
"Двама полицаи съм ги бил пребил и затова ме арестуваха", започна в шеговит тон Майкъла. "Бях си паркирал на място автомобила. Тръгнаха да ми го вдигат, а аз ги помолих да го свалят, защото документите ми са вътре. Те обаче отказаха. Видях, че става конфликт и се обадих на 112. Дойдоха двама катаджии и ме арестуваха. Нито съм се карал с някого, нито нищо. Но те просто спряха пред паяка и изобщо не се поинтересуваха какво се е случило точно", разясни Илиев, цитиран от Топспорт.
"Стоях четири часа и половина в районното без никой да попита за нищо. Установиха, че нямам документи. Ами как да имам, като са ми в колата? Това говори на какво ниво ни е цялата държава. Прибират те без никаква вина. Едвам се разминах да ми сложат белезници, не съм виждал такова чудо. Това никъде го няма. Чак когато им дойде началникът се разреши проблема", завърши с обясненията си Майкъла.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети