„Социално подпомагане” в Дупница остана пак без директор, ще има втори конкурс

dennews.bg
07.11.2012
размер на текста:

Дирекция „Социално подпомагане” в Дупница пак е без директор, насрочен е нов конкурс. На сайта на Агенцията по заетостта вече е публикуван и новият срок, в който кандитатите трябва да подадат документи за участие и той е 19-и ноември.
Нито една от двете кандидатки не е одобрена, след като приключи и втория етап от конкурса-събеседване с членовете на комисията.
Сили за поста директор на дирекция „Социално подпомагане” в Дупница кандидат за поста бе дъщерята на кюстендилския бизнесмен и бивш общински съветник от „За нашия град” Петър Макенджиев-Макената Светослава Макенджиева, която е директорка на Дневния център за деца с увреждания в областния град. Светослава Макенджиева мери сили с бившата служителка от община Дупница Цветелина Харизанова, която бе председател на Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни по времето на Първан Дангов. Тя бе уволнена след скандал около предоставена от нея информация, че деца от Дупница ходят на училище с оръжие.
В Бобошево Светослава Макенджиева ще трябва да се бори с шефката на местния отдел за закрила на детето с 11 години стаж Анелия Георгиева, която е и общинска съветничка от партия ГЕРБ. Там все още няма резултат.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети