Любовник на френска министърка преброи 7 баджанаци

dennews.bg
06.11.2012
размер на текста:

Бившият френски министър на правосъдието Рашида Дати е имала до осем любовници в годината, когато е забременяла с дъщеря си, твърди адвокатът на Доминик Десен, когото тя съди за бащинство, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от news.bg.
Доминик Десен - собственик на верига хотели и казина, отказва да си направи тест за бащинство именно с довода, че той е бил един от многото любовници на Рашида Дати, пише в. "Монд".
Съдебното изслушване е насрочено за днес.
Откакто се роди дъщерята на Дати Зора, има много предположения кой е баща й.
68-годишният Десен казва, че не знае отговора и не иска да си прави изследване за бащинство.

"Няма да се поддам, защото съм се държал коректно и не съм направил нищо грешно", казал той пред приятели.
Хотелиерът е известен като много спокоен и дискретен.
Той не иска да говори за връзката си и нарича Рашида Дати "дамата".
Адвокатът на 68-годишния Десен е преброил осем любовници на Дати по времето, когато тя е забременяла, сред които телевизионен водещ, министър, един от братята на Никола Саркози, главен прокурор от Катар, наследник на империя за луксозни стоки.
Приятелите на Доминик Десен казаха, че Рашида Дати му е изпращала заплашителни писма няколко пъти, искала е пари, предлагала е да прекъсне делото, ако бъде постигнато споразумение.
Очаква се нейният адвокат да напомни за чувствата, които Десен й е демонстрирал - той дори е плащал наема на апартамента й в определен период.
Според свидетелски показания често е посещавал Зора.
Съпругата на Доминик Десен умира през 2001 г. от травми, получени при самолетна катастрофа шест години преди това. "Той категорично е казал на Рашида Дати, че не иска дете - каза негов приятел - затова и се разделиха".
Адвокатът на Рашида Дати отказа да коментира твърдението, че клиентката му е имала няколко любовници през 2008 г.
През януари 2009 г., на 43 години, Дати роди първото си дете – момиченце. Тя обаче отказа да разкрие кой е бащата. Това даде храна на жълтите медии, които спрягаха най-различни имена от брата на Никола Саркози – Франсоа, до бившия испански премиер Хосе Мария Аснар.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети