Дангов: Константинов е комплексар и егоцентрик с изяви на селски първенец, да си подава оставката

Даниела Методиева
29.11.2012
размер на текста:

След като бившият кмет на Дупница Първан Дангов и ОбС-шефът Ивайло Конснтантинов си размениха по някоя и друга реплика чрез медиите и се обвиниха в редица грехове, играта започна съвсем да загрубява. Докато досега Дангов обвиняваше Константинов, че управлява града и върти около себе си обръч от фирми, то днес той открито го определи като човек с дълбоки комплекси, егоцентричен и най-вече- изявяващ се като селски първенец. Което означава, че Константинов със сигурност ще изпълни заканата си да заведе срещу Дангов не само дело за клевета, но вече и за обида.
Според Дангов егото на Константинов било накърнено много остро от него, защото той в качеството си на общински съветник е разкрил някои истини за управляващите от ГЕРБ и по-специално за председателя на ОбС.
Аз ще продължавам да казвам нещата с истинските им имена, а от това управляващите започват да стават отмъстителни. Това управление на ГЕРБ се доближава до порочнто управление на техните предшественици. Просто сега сме заменили двамата консултанти Пламен Галев и Ангел Христов с един селски първенец, който глади панталоните си за депутатско място.

Константинов заяви, че с Дангов ще говори само чрез съда


След като вчера Константинов извади наяве одит за времето, през което Дангов бе кмет на Дупница, то днес Дангов го призова чрез медиите да се върне още малко назад във времето и да поиска проверка за управлението на архитект Асен Пилев. Защото според Дангов така или иначе с размахването на въпросния одит Константинов е иззел за пореден път функциите на кмета и това управление на ГЕРБ щяло да се запомни като едноличното управление на Константинов. И призова Константинов да направи единственото разумно нещо- да си подаде оставката.
„Очевидно съм настъпил котето за опашката. Затова искам Константинов да се върне в мандата на Пилев и да поиска проверка на сделката за приватизацията на ОП „Хигия” и последвалото я разрушаване на старата баня и издаване на разрешителното за строеж на МОЛ-а. Нека Константинов да поиска и справка за сделката по приватизацията на Пресевната. И да обясни има ли нещо общо с тия сделки и неговия приятел и тогавашен заместник-кмет Валентин Караилиев. И има ли нещо общо с тези сделки и факта, че Караилиев в момента работи по обекти на общината, финансирани по проекти”, каза още Дангов.
За това, че Константинов ще заведе дело срещу Дангов, потвърди самият той пред dennews.bg.
„Не смятам да влизам в диалог повече с този човек на такова ниско интелектуално ниво. Имам си и без това достатъчно работа, за да се занимавам повече с него. Оттук нататък ще комуникираме само в съда”, коментира днес Ивайло Константинов.

 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети