Съдия-манекен свири на Марек срещу Витоша (Бистрица)

DenNews.bg
15.11.2012
размер на текста:

Мачът Марек – Витоша (Бистрица) ще бъде ръководен от главния арбитър Мартин Стоименов от София, реши Съдийската комисия към Зоналния съвет на БФС в столицата. Асистенти ще бъдат Дениз Соколов и Георги Минев. Стоименов минава за един от най-добрите рефери във „В” група, като интересното за него е, че не веднъж е избиран да представя новите екипи на арбитрите като манекен. Четвърти съдия на мача на стадион „Бончук” ще бъде Вангел Вангелов, а за делегат е определен председателят на Областния съвет на БФС в Благоевград Александър Кабзималски. От сега се предполага, че на рефера-манекен едва ли ще му бъде лесно да ръководи двубоя в Дупница, тъй като той противопоставя първия срещу втория в класирането на Югозападната „В” група. Самото решение на Съдийската комисия да изпрати арбитър от София за този мач пък е доста странно, тъй като „тигрите” минават за столичен отбор.
Друг очертаващ се като завързан мач – между Германея и Ботев (Ихт) е поверен на съдийска тройка от Перник. Главен рефер ще бъде Мирослав Петров, с помощници Александър Михайлов и Виктор Лазаров.
Срещата Чепинец – Миньор (Бд) пък ще мине под ръководството на Йордан Воденичаров от Благоевград, на когото ще помагат Илиян Илиев и Спас Цветков.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети