ЦСКА е изряден, УЕФА плаща на „червените”

DenNews.bg
13.11.2012
размер на текста:

Благоприятно развитие претърпя случаят с лиценза на ЦСКА. Оказва се, че „червеният” клуб е документално изряден. Това са обявили от Европейската футболна централа (УЕФА) след като на 8 ноември комисията окончателно е приключила с проверката, съобщава Sportal.bg. Освен това на 17 ноември УЕФА ще изплати парите на „армейците” от Лига Европа, които бе стопирала. От централата дори вече са пратили писма до клуба и Българския футболен съюз, с които уведомяват двете страни за решението си.
В същото време пък изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла заяви, че няма да позволи играчите на тима да носят сини екипи, но е съгласен да сложат сини звездички срещу... десет милиона.
"ЦСКА никога няма да облече син екип. ЦСКА има червен екип, но може да сложим сини звездички, ако ни дадат 10 милиона. Ние нямаме тези добри финансови средства, с които разполагат Левски, Лудогорец и Ботев Пловдив. Ще се съобразим с финансовите параметри, които са реални и истински за българския футбол", заяви Майкъла в предаването "Пред Банята".

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети