Милиция откри публичен дом в имот на Сретенския манастир

dennews.bg
30.10.2012
размер на текста:

Публичен дом в имот на манастира Сретенски край Москва откриха по време на акцияя руската милиция, а Две жени бяха арестувани под подозрение за проституция, за която прибирали 1,750 рубли на час. Интересен факт, който разкрима руското издание LIFENEWS е, че сградата, в която е бил разпорожен бордея, е била подготвяна от монасите в манастира за семинария. Помещението, което е било наето от манастира, се намира в сърцето на руската столица.
Полицията е започнала работа и проследяване на нелегалния бордей по информация на монасите от манастира, че в тяхна сграда се предлагат сексуални услуги.
Всъщност собствениците на публичния дом били предупреждавани на няколко пъти от полицията да преустановят този вид дейност, след което органите на реда пристъпили към акцията. Служители на реда пуснали клиенти в бардака, чиито пари били белязани предварително. След това всичко приключило с арести.
Руската православна църква е обвинявана в лицемерие, а патриарх Кирил бе критикуван за часовника му Breguet, струващ £20,000, и автомобилът BMW Z4 с малтийски номер, с който той катастрофира пред август. Духовенството стана прицел на присмех и заради автомивката си „Христос Спасителя”.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети