Съдия-изпълнител влезе в офисите и дома на собственици на агенция за имоти

dennews.bg
29.10.2012
размер на текста:

Съдия-изпълнител влезе в офисите и дома на собствениците на една от големите агенции за недвижими имоти в Дупница “Неда”. Калоян Пъшев и Антоанета Пъшева ще трябва да се простят със собствеността си в една от най-красивите сгради точно на пъпа на Дупница заради запор, наложен им от една от банките по нередовно изплащан ипотечен кредит.
Пъшеви ще трябва да се простят с офисите си от 132 квадратни метра, намиращи се на първия етаж на сградата, както и от апартамента си от 144 квадратни метра, разположен на втория етаж. На търг е обявено и мазето, част от имота на фамилия Пъшеви. Първоначалната цена, от която желаещите да купят апетитния имот е 102 000 лева.
Факт е, че от близо 2 години продажбите на недвижими имоти в Дупница са в сериозен застой. Собствениците на агенции се радват и на сделка веднъж на 2-3 месеца, в повечето случаи офисите се посещават само от потенциални клиенти. Факт е, че все повече собственици на имоти предпочитат да продават директно без посредничеството на агенции, за да си спестят разходите за усугата.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети