Мартин Стоев ще съди Матей Казийски, защото е „слаб треньор”

DenNews.bg
24.10.2012
размер на текста:

Бившият национален селекционер и настоящ старши треньор на Левски Мартин Стоев заяви, че завежда дело срещу волейболиста Матей Казийски за пропуснати ползи. Искът към звездата на Тренто е за 10 000 лв, разкри Стоев пред ТВ7. Треньорът се закани още през лятото, че ще търси правата си за случая с проваления си договор с националния отбор, заради думите на Матей Казийски: "Мартин Стоев е слаб треньор"!
Заради това изказване на Казийски от 14 юни, Стоев реши да заведе дело срещу волейболната ни звезда. Припомняме, че в същия ден треньорът бе обявен за селекционер на България, но скоро след това федерацията отмени решението си и назначи на поста Найден Найденов. Според Мартин Стоев, именно думите по негов адрес са провалили официализирането на 4-годишния му контракт.
"Мисля, че Матей Казийски ще си понесе последствията от неговите действия, фиктивни или минимални. Може би не за лична облага, или нещо друго. Ако нещо се спечели от това дело, а такова ще има със сигурност, то парите ще бъдат дарени за децата във волейбола на България. Да се знае, че са от Матей Казийски!”, каза Стоев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети