Антимафиоти секнаха платен секс, напълниха ареста с жрици и клиенти

DenNews.bg
23.10.2012
размер на текста:

Три клуба, предоставяли секс услуги са затворени при спецоперация на антимафиоти в столицата.
За 72 часа са задържани организаторът на групата и неговият помощник. Повдигнати са им обвинения, информират от Пресцентъра на МВР.
Групата набирала момичета за работа в клубове, предлагащи сексуални услуги. В хода на разследването антимафиотите установили, че организатор на престъпната дейност е В.З. /38 г./ от София, а негов помощник – 40-годишната Д.Н. Групата стопанисвала три заведения.
В хода на акцията, в момент на предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане, са задържани шест жени на възраст между 21 и 47 години. Арестувани са и двама клиенти. 38-годишният лидер на групата, неговата помощничка, както и двамата мъже, ангажирани с превозването на момичетата до адреси на клиенти - А.Г. /42 г./ и Г.И. /34 г./, също са задържани.
При обиски на различни адреси и от ползваните от членовете на групата автомобили са иззети множество веществени доказателства, както и записи от камери, монтирани в помещенията за предоставяне на сексуални услуги.
По случая е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани в Специализираната прокуратура.
В.З. и Д.Н.са привлечени в качеството на обвиняеми по чл. 159 а, ал. 1 от НК, във връзка с чл. 321, ал. 6 от НК и са им наложени мерки за неотклонение „задържане под стража” за 72 часа.
Престъпната дейност в клубовете е преустановена.
Действията по разследването продължават.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети