Банкерът Илия Илиев е новият управител на ВиК-Дупница

Даниела Методиева
02.10.2012
размер на текста:

Банкерът Илия Илиев е новият управител на общинското дружество ВиК-Дупница. Това е крайният резултат след края на двата днешни последни етапа от конкурса- представяне на концепция и интервю с членовете на комисията.
Илия Илиев получи най-високите оценки. За своята концепция за развитие на дружеството получи оценка 7,89 при максимално възможна 10. 7,62 е оценката му за интервюто с комисията, като крайната е 7,75.
На второ място комисията класира бившият управител на Напоителни системи Петър Василев, който получи оценка 6,43 да концепцията си и 6,50 за интервюто, или крайна оценка 6,99. Трети се нареди ексуправителят на „Ученически столове” Георги Бедников, който за концепцията си получи оценка 6,43, на интервюто 6,50, което прави крайна оценка 6,47.
Бившата управителка на ВиК инж. Василка Бельовска се класира на предпоследно място с оценка 6,0 за концепцията си и 6,50 за интервюто.
След нея на последното място се нареди митничарят Димитър Чаушев, който получи оценка 3,33 за концепцията си и 3,75 след интервюто, което прави окончателна оценка 3,57.
Предложението на комисията за управител на общинското дружество ще бъде представено на кмета Методи Чимев, който има последната дума да подпише или не договора за управление с Илия Илиев.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети