Кобрата: Кличко вече не може да ми се крие

dennews.bg
01.10.2012
размер на текста:

Боксьорът Кубрат Пулев бе посрещнат като истински герой в България, след като победи с нокаут белорусина Александър Устинов. Кобрата разкри, че с нетърпение чака сблъсъка на ринга с украинската легенда Владимир Кличко.
"Мачът срещу Кличко е въпрос на време, не може вече да ми бяга и да се крие. Предполагам, че Кличко първо ще играе с Александър Поветкин, а след това и с мен", заяви Кубрат Пулев, цитиран от Гонг, при пристигането си в София от Хамбург.
Пулев коментира и самия бой с Устинов: "Ще ви излъжа, ако кажа, че не е имало притеснение, но притеснението бе в границите на нормалното, все пак имам опит зад гърба си, от 17 години съм боксьор. През цялото време диктувах боя и дори за секунда не бях разколебан. Това е връх за мен, но мога да постигна повече и ще продължа нагоре".
Българският профи боксьор изрази мнение и че дължи много на подготовката си и тренировките, които води в Германия. "Истината е, че ако не се готвех в Германия, едва ли щях да постигна тези успехи. Аз обаче съм оптимист за българския спорт. За четирите години от предишните олимпийски игри напреднах много. Вече съм сред големите имена в нашия спорт. Аз се доказвам на ринга", завърши европейският шампион.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети