Лудогорец обяви цел – шампионска титла

DenNews.bg
06.01.2012
размер на текста:

Футболистите на Лудогорец ще се борят за първото място в "А" група. Снимка: livesport.bg

Ръководството на Лудогорец за първи път обяви, че целта пред отбора е спечелването на шампионската титла. Изявлението дойде от главния мениджър и треньор на тима Ивайло Петев. На специална пресконференция бяха представени и новите попълнения на отбора.
„На база представянето и възможностите ни през есента – това е реална цел. Ще гоним титлата не само сега, а всяка една следваща година“, категоричен бе Петев. „Честно казано не очаквах, че толкова бързо ще постигнем резултати. Все пак направихме един нов отбор, но момчетата много бързо успяха да се сработят“, каза още младият специалист, цитиран от Гонг. Петев уточни и че амбициите за спечелване на шампионската титла не отхвърлят и другата цел – Купата на България. „Играем и в този турнир. Ние сме нов клуб, в чиято витрина липсват трофеи. Трябва да поправим това възможно най-бързо“, допълни треньорът.
Ивайло Петев засегна и темата относно зимната селекция на клуба. „Взимаме играчи, от които имаме нужда. Ако привлечем още някого, то това ще са не повече от 1-2 футболисти“, заяви Петев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети