Дамите от дупнишкия фолкфитнес на национален екран в „Надиграй ме”

DenNews.bg
06.01.2012
размер на текста:

За победа на дупничанки им е нужен не само талант, но и подкрепа от публиката. Снимка: БНТ Свят

Дамите от групата за фолкфитнес към НЧ "Зора 1858"-Дупница ще разтърсят националния ефир с участие телевизионно танцово фолклорно състезание "Надиграй ме".
Предаването ще се излъчи директно по БНТ Свят в неделя 8 януари от 21.45 часа. Освен че ще трябва да покажат какво умеят в танците и колко бързо участ тънкостите на българските хора пряк конкурент за победата на дупничанки ще бъде ансамбъл "Бисер"-Благоевград.
„Подкрепете ни с есемеси, за да представим достойно Дупница и на финала на фолклорната надпревара на 15 януари, където вече са отборите на Плевен, Димитровград и Копривщица!
Нека покажем как могат да се подкрепят дупничани! България трябва да види красивото лице на нашия град!”, апелират възпитаничките на хореографът Дилиана Кацарска.
По регламент всеки отбор ще представи по две хора по избор с продължителност по 2 минути. Едното хоро задължително трябва да е от региона на танцовия ансамбъл, а другото – от различна етнографска област по преценка на хореографа. Изпълненията на отборите ще се оценяват по десетобалната система от тричленно жури, а публиката посочва по-добрия чрез есемес гласуване.
Водещи на „Надиграй ме” са най-яката рок дама на българската музика Милена и народният танцьор и певец Асен Павлов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети