Смях! Допингираните „армейци” пропускат само 4 мача

DenNews.bg
31.01.2012
размер на текста:

Футболистите на ЦСКА Румен Трифонов, Тодор Янчев и Костадин Стоянов, които бяха уличени в употреба на допинг, се разминаха с възможно най-лекото наказание. Дисциплинарната комисия на Българския олимпийски комитет обяви, че спира състезателни права на въпросните играчи за само три месеца, считано от 20 януари. Нещо повече - от този срок се приспада един месец, тъй като на 23 декември правата на допингираните бяха временно спрени. Простата сметка показва, че на 23 март Трифонов, Янчев и Стоянов ще могат да се завърнат на терена.
Цялото това решение доказва двойния аршин, който се прилага у нас, когато става въпрос за някой от т. нар. „грандове” ЦСКА и Левски. За подобен случай преди време нападателят на Берое Захари Димитров „изгоря” за 2 години, а сега „богопомазаните” футболисти на ЦСКА реално отнасят смешните 3 месеца наказание, от които 2 месеца е подготвителен период и не се играят официални срещи. Така реално употребилите забранени стимуланти състезатели на ЦСКА пропускат едва 4 мача на отбора си.
Естествено, цялата ситуация бе приета радушно от щаба на "червените", от където обявиха, че няма да обжалват решението...

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети