Министър Павлова отказа да изнася реч в Дупница на заледена улица при -19 градуса

Даниела Методиева
31.01.2012
размер на текста:

Министрите Павлова и Младенов прерязаха лентата на обновената сграда. Снимки: dennews.bg
Министър Павлова се ядоса от организацията още след слизането от колата.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова остана доста неприятно изненадана при посещението си в Дупница днес, където заедно с колегата си- социалният министър Тотю Младенов прерязаха лентата на напълно обновеното Бюро по труда.

Топлото посрещане накара министрите да се усмихнат след първоначалното сковаване от студа.

Веднага, след като слезе от служебния автомобил и видя, че микрофоните за изнасянето на тържествената реч са поставени пред сградата на Бюрото по труда на заледената, непочистена улица и при температура-19 градуса, Лиляна Павлова реагира доста остро. Тя веднага влезе в сградата и категорично заяви, че няма да стои навън в студа, още повече, че Тотю Младенов още не беше пристигнал. След като той дойде и разбра, че цялата церемония ще бъде вътре в сградата в едно от помещенията, заяви, че щом така е решила Лиляна Павлова, така ще бъде. Още повече, че тя има думата, защото е финансирала ремонта на Бюрото по труда в Дупница на стойност 64 000 лв.
Двамата министри бяха посрещнати от служителите от Бюрото по труда, от кмета на Дупница Методи Чимев, двамата му заместници Крум Милев и Красимир Георгиев, както и депутатът от ГЕРБ Емил Гущеров. След като прерязаха лентата и както си му е обичаят опитаха питка с мед, а Тотю Младенов изля и менче с вода, двамата министри разгледаха напълно ремонтираните помещения.

Директорът на Бюро по труда-Дупница Наташа Илиева (вдясно) разходи гостите из обновената сграда.

Тук вече ще се работи на едно гише и безработните ще бъдат облсужвани по-бързо и качествено. Те не пропуснаха да отбележат, че в една такава приятна обстановка самите безработни няма да се чувстват толкова зле от факта, че са в попаднали в такова положение. Все пак министър Павлова обърна внимание и на факта, че до лятото трябва да се сложат щори на новата дограма, защото на служителите и обслужваните граждани ще им бъде доста горещо.
След ремонта на Бюрото по труда в Дупница бяха сменени подовите настилки, цялата дограма и най-важното- помещенията вече се намират на 1-ия и 2-ия етаж на сградата, а не както бе досега 1-ия и 4-ия етаж.

 


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети