Снегът провали 3 волейболни мача

DenNews.bg
27.01.2012
размер на текста:

Ръководството на НВЛ отложи 3 мача от волейболното ни първенство. Причината са лошите метеорологични условия в цялата страна и невъзможността на гостуващите отбори да пристигнат за срещите. В Суперлигата по програма днес трябваше да се срещнат Ботев (Луковит) и Арда, но този двубой, както и мача КВК Габрово - Левски Волей няма да се играе. Във Висшата лига пък отложена е срещата Родопа (Смолян) - Миньор (Пк), съобщават от БФВ.
"Допълнително ще насрочим дати за тези двубои. Предвид лошите атмосферни условия, не е изключено още срещи от този кръг да бъдат отложени. Просто няма начин да се изиграят всички срещи при тези проблеми с пътната обстановка в страната. Отборът на Арда не може да излезе от Кърджали, Левски Волей няма как да стигне до Габрово, в Смолян пък има близо 1 метър сняг. Поддържаме връзка с всички клубове.
Много хубаво е, че отборите домакини проявяват разбиране и колегиалност и влизат в положението на гостуващите отбори, за което им благодаря", каза президентът на Националната волейболна лига Красимир Илиев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети