Волен е мъртва котка за Капка, трябва да подаде оставка

dennews.bg
17.01.2012
размер на текста:

Волен трябва да подаде оставка, в момента той е като мъртва котка. Това заяви в сутрешния блок на bTV Капка Сидерова, която накрая наруши дългото си мълчание след скандала около любовната афгера на съпруга й.
Не се отказвам от Атака- това е все едно да се откажа от детето си, на първо време трябва да се запази идеята и каузата на партията, заяви в ефир Капка Сидерова.
Логичната развръзка според нея е Волен Сидеров да подаде оставка, защото той е излъгал всички, които са му повярвали. Ако все пак това не се случи, то Капка Сидерова има и резервен план, но идеите й все още на са оформени.
Капка е категорична, че не разривът в семейството й не е причина за напускане на депутатите от парламентарната група на „Атака”. ГЕРБ също не могат да бъдат посочени като подстрекатели на отцепването.
„Не, категорично не е така. ГЕРБ бяха от хората, които в началото се възхищаваха от нашата парламентарна група", заяви Сидерова и допълни, че от управляващата партия имали повече полза да имат един добър партньор, отколкото да тръгнат да ги разбиват.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети