Гара Дембеле си иска пак в "Левски"

DenNews.bg
23.09.2011
размер на текста:

Нападателят Гара Дембеле е обхванат от носталгия и отново иска да се върне в Левски. Малиецът е обявил това пред свои хора на "Герена" в телефонен разговор, пише "Меридиан Мач".
Гара си признал, че направо е бесен от факта, че трябва да търка скамейките по време на мачовете като твърда резерва във Фрайбург.
Ще е хубаво да се върна в Левски. Знам, че това е почти невъзможно, но не съм щастлив във Фрайбург. Може да ме пуснат под наем в Левски", казал Дембеле.
От "Герена" са обавила, че пред ръководството на сините въобще не стои на дневен ред предприемането на каквито и да било действия за връщането на Гара Дембеле.
В германските медии непрекъснато обаче излизат статии, в които се твърди, че Дембеле се е издънил много в новия си тим и скоро клубът щял да го маха. Немците имали намерение да го дадат под наем на друг отбор, където и да е. .
Една от клаузите в договора на Гара Дембеле дава право на немския Фрайбург да върне играча на стадион "Георги Аспарухов".
Това може да се случи, ако футболистът има проблеми с контузия.
Преди време именно от такава клауза се възползва Левски, когато реши да върне Базил де Карвальо на Локомотив (Пловдив), тъй като играчът имаше проблеми с рамото. 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети