Англичаните кацнаха в София, крият се от феновете

DenNews.bg
01.09.2011
размер на текста:

Английският национален отбор по футбол пристигна на българска земя. Островитяните кацнаха с чартърен полет от Лондон на терминал 2 на летище „София”. Албионците обаче оставиха горчив спомен на своите привърженици у нас, като се скриха от народната любов, разкрива novsport.bg. Вместо да зарадват дошлите над 200 родни фенове, като се снимат с тях или дадат автограф, Тери, Рууни, Лампард и компания бяха поети от автобус още на пистата на летището. Така нито журналисти, нито привърженици бяха допуснати до скъпоплатените звезди.
Предвождани от цял кордон полиция, 4 полицейски коли, джип на жандармерията и полицейски мотоциклети, с 2 автобуса и невиждани мерки за сигурност английските национали се настаниха в хотел „Хилтън”.
И пред хотела обаче ситуацията бе същата и отново фенове и журналисти не бяха допуснати в близост до играчите. Избраниците на Фабио Капело побързаха да се шмугнат в хотела без да обръщат внимание на посрещачите. Първи от автобуса слезе италианският специалист, а веднага след него пък Уейн Рууни спринтира към входа, все едно е на футболния терен.
Феновете тук бяха далеч по-малко. Едва 20 желаещи пробваха да се докоснат до костюмираните албионци, но опитите им удариха на камък.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети