Валери Радлев единствен с номинация за кмет на Бобов дол от БСП

DenNews.bg
06.08.2011
размер на текста:

Валери Радлев

Бившият заместник-кмет Валери Радлев е единственият номиниран за кмет от страна на партийните организации на БСП в община Бобов дол. Окончателното решение за това кой ще бъде кандидатът на социалистите обаче ще бъде взето от общинския съвет на партията до края на месеца.
Номинацията на Радлев е издигната от клубовете на БСП в Големо село, Мламолово, Долистово, кв. „Христо Ботев” и кв. Миньор” и др..
Дали 21-членният партиен съвет ще утвърди номинацията му или ще излезе с нови предложения все още не е ясно, макар че според самият Радлев е редно съветът да се вслушва в избора на редовите социалисти.
Бившият кмет и настоящ общински съветник Йорданка Каленичкова до момента не е получила номинация за градоначалник или за включване в листата за ОбС, но пред съвета тя е изразила желанието си евентуална нейна кандидатура да не бъде обсъждана. Затова и в Бобов дол все повече се налага предположението, че червената дама, която от напускането на кметския кабинет работи извън миньорската община ще се откаже от политиката в Бобов дол.
Интересен факт е, че до момента нито една организация в общината не е изразила доверие за включване в листата за ОбС фолк певецът Борислав Делибалтов-Борис Дали, който е бивш шофьор на Каленичкова и общински съветник в последния мандат.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети