Шаде идва месец по-рано

DenNews.bg
25.08.2011
размер на текста:

Цените на билетите са между 60 и 160 лв. и 200 лв. за ВИП местата. Снимка: AP

Кралицата на соул музиката Шаде ще пристигне в България с месец по-рано. Новата дата на концерта й в столицата е 29-и октомври, а не на първоначално обявената дата-26-и ноември, информират организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис".
Продажбата на билети за концерта започва на 26 август, петък, на касата на новооткритата зала "Арена Армеец", касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
От СМЕ съжаляват, че първоначално обявената дата за начало на продажбите на билети за концерта-25 юли, не беше спазена, съобщава БГНЕС. От екипа на звездата обаче помоли стартът на продажбите да бъде отложен поради предстоящи промени в графика на турнето. Всички корекции по програмата вече са направени и окончателната дата за концерта в София е 29 октомври.
Шаде вклчи България в списъка за есенното си турне, което ще бъде продължение на изключително успешният пролетен тур в 21 града в Европа.
След дълго отсъствие Шаде триумфално се завърна на музикалната сцената с впечатляващи концерти, които са уникална комбинация от класическото й звучене и спиращите дъха визуализации на Софи Мюлер.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети