Брутално изнасилване в центъра на Дупница

28-годишната жертва успяла да помоли нападателя си да постави презерватив, той се съгласил

dennews.bg
19.08.2011
размер на текста:

Шефът на полицията Борислав Динев увери, че насилникът ще бъде разкрит. Снимка: dennews.bg

Брутално изнасилване е станало вчера през нощта в центъра на Дупница. 28-годишна жена е била нападната в района на Спортната зала, която си намира на около 100 метра от сградата на полицията. След като била сломена съпротивата на жертвата в неравната схватка, тя все пак успяла да помоли насилника си да ползва презерватив, с което той се съгласил. Под заплахата да бъде удешена или наръгана с нож, тя не посмяла да вика за помощ.
Жената потърсила след това лекарска помощ в Спешния център в Дупница малко преди полунощ. Тя е била е освидетелствана от гинеколози в АГ-отделението на общинската болница. Пред лекарите по време на прегледа тя обяснила цялата случка, след което е дала и показания в полицията. По нейните думи изнасилвача е мъж от ромски произход. Тъй като все още е в шок, жертвата не може да даде точно описание на изнасилвача.
Началникът на Районното полицейско управление в града Борислав Динев обясни, че той и колегите му работят усилено по случая, вече имат и следи, които да ги насочат към нападателя.
Това е дейние с висока степен на обществена опасност и ние ще направим всичко възможно, за да задържим изнасилвача. Бъдете сигурни, че това ще стане, а ние ще ви информираме своевременно, каза пред dennews.bg Борислав Динев.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети