Нова експертиза ще се гледа днес по делото срещу Атанас Янев за неизгодна сделка

Даниела Методиева
06.07.2011
размер на текста:

Нова съдебно-счетоводна експертиза към договора и анекса, сключен между община Дупница и фирма „Тоби” за доставка на храни за „Домашния социален патронаж” и детските градини, ще бъде представена на съдебния състав по делото срещу кмета Атанас Янев за неизгодна сделка. Заседанието трябва да започне в 10 часа в Кюстендилския окръжен съд, то е предстедателствано от съдия Йоланда Цекова.
Новата експертиза я бе назначена на предишното заседание на 16-и май от съдия Цекова с цел събиране на нови писмено доказателства .
Поставена беше допълнителна задача на съдебно-счетоводната експертиза и ново проучване на цялата документация около сключения договор с фирма „Тоби” и последвалия анекс заради неизяснени клаузи в тях и неподредеността в предоставените от община Дупница материали по делото. Поради тази причина на разпит пред съда днес трябва да застане юристът на община Дупница Иво Гърнев, както и счетоводителят Антоанета Христова. Като свидетел ще се изправи и временно изпълняващия длъжността управител на общинското дружество Ученически столове Румен Борисов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети