На 8 август редят Общинската избирателна комисия в Бобов дол

DenNews.bg
29.07.2011
размер на текста:

До 8 август парламентарно представените партии ще могат да внасят предложенията си за състава на Общинската избирателна комисия в Бобов дол. Заседанието за избор на председател, заместник, секретар и челнове ще се проведе в заседателната зала на общината на 8 август от 14 часа, става ясно от поканата на кмета Грети Алексова до местните ръководства на политически партии и коалиция от партии.
Съставът на Общинската избирателна комисия трябва да е от 17 членове. В нея трябва да има председател, заместник-председател и секретар. Съотношението между партиите и коалициите трябва да бъде следното- за ГЕРБ- 8 членове, за Коалиция за България- 3-има, ДПС- 3-има, Атака- 1, Синята коалиция-1, НДСВ- 1.
Участниците в преговорите за определяне на състава на Общинската избирателна комисия трябва да представят писмено предложение за състава на Общинската избирателна комисия, което да съдържа имената на кандидатите, тяхната длъжност в комисията, ЕГН, образование и представители на коя партия са. Самата бланка, която трябва да се попълни е качена на сайта на общината.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети