Клането в Дупница заради неплатена сметка от 50 лв., тежко раненият младеж почина

DenNews.bg
23.07.2011
размер на текста:

Неплатена сметка е в основата на клането от тази сутрин в Дупница. Тежко раненият младеж, който нахлу с още двама приятели в дома на 26-годишния Владимир Григоров е починал от кръвозагуба. Това е 23-годишният Антонислав Георгиев от Дупница. Двамата му приятели са били закопчани с белезници още в Спешния център в града, където транспортирали Антонислав с личен автомобил. В момента те са задържани в РПУ-Дупница.
Първоначалната версия, че се касае за въоръжен обир и Владимир е познавал само един от нападателите се оказа непълна. Всъщност четиримата били заедно на заведение в Благоевград. Владимир събрал пари от всички, за да плати сметката, но си тръгнал с тях. Това накарало Антонислав и двамата му приятели да нахлуят с взлом в дома на Владимир и да влязат в саморазправа.
Освен че, крещели на Владимир да им върне парите те започнали да чупят покъщината.
Тепърва ще се изяснява дали Антонислав е бил намушкан с нож или е порязан със счупено огледало, окървавени части от което са разпръснати дори по стълбищаето в блока на ул. „Раковски” където тази сутрин се разигра трагедията.
Владимир е настанен за лечение в частната болница в Дупница. Съседи оказали първа помощ на момчето са видели, че има голям оток зад ухото. Григоров е с комоцио, неадекватен е към момента, назначена му е полицейска охрана в здравното заведение.
Работата по изясняване на случая продължава. На починалия младеж ще бъде направена аутопсия в кюстендилската болница.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети