Крадец хвърли жена от втория етаж, син консервирал трупа на баща с в буре с джибри

DenNews.bg
22.07.2011
размер на текста:

70-годишна жена е починала на място след като нахлул във вилата й крадец я хвърлил от втория етаж. Престъплението е извършено във вилната зона "Изток" на Слиевн.
Час след това за убийството е задържан 35-годишен мъж от ромски произход. Той е с 11 криминални регистрации за кражби и подобни деяния, каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Миналата седмица убитата е подала жалба за извършена кражба в дома й, информира dnes.bg.
Тежко престъпление потресе и Казанлък. Ученик от 11 клас е убил баща си, след което натикал трупа му в бидон с джибри в мазето на блока, в който е живеел със семейството си. До разкриване на убийството, станало преди 3 месеца, се е стигнало, след като трупът е започнал да се разлага и мирише, информира БГНЕС.
Младежът разказал, че на 12 април заедно с баща си бил в мазето и при спречкване той спънал баща си. Мъжът паданал и си ударил главата в бетонния под и изпадал в безпомощно състояние. Синът му го напъхал в бидон, намиращ се в помещението, а отгоре го захлупил с друг бидон. След извършване на деянието, С.Х. напуснал мазето, заключвайки го с катинар.
18-годишният младеж е задържан от полицейските служители за 24 часа, като предстои вземането на постоянна мярка за неотклонение. Работата по случая, както и провеждането на допълнителните процесуално-следствени действия продължават.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети